Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 19 september 2013

Maar weer eens een Magnoliakaartje gemaakt

Dat is al lang geleden ... Tja, ik doe tegenwoordig veel met Stampin'up waardoor de andere stempeltechnieken wat naar de achtergrond verdwijnen. Eigenlijk wel jammer want ik vind het kleuren met copics nog steeds erg gaaf. Maar ik merk wel dat veel mensen dat soort plaatjes vaak te kinderachtig vinden. Dus ja ik moet eens even goed op zoek naar een balans in de technieken.
Vandaag heb ik dus weer een Magnolia gebruikt en mijn favoriete kleuren aqua/turkois. Dit kaartje maakte ik als bijdrage voor DWYT.


4 opmerkingen:

 1. Fabulous card love that cute image and all the details.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ja een magnoliakaart.vind hem heel mooi en echt niet kinderachtig.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ankie,

  Wat is je kaartje mooi geworden, gave kleuren ook.
  Lekker is dat kleurwerk met de Copics, hè?
  Ik vind SU leuk, maar deze kaartjes zijn minstens net zo leuk!!
  Dus gewoon beide technieken gebruiken hoor, ik doe het ook :)

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen