Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 9 september 2013

For you

Tijdens mijn vakantie afgelopen augustus, had ik een doos vol afdrukjes meegenomen en mijn copics en ik heb 's avonds als het te donker werd om buiten te zitten, heerlijk een aantal afdrukjes zitten inkleuren, waaronder deze. Afgelopen week had ik ineens een ideetje voor dit specifieke afdrukje en dat is dus dit kaartje geworden.
Ik lees graag jullie reacties.


4 opmerkingen:

  1. Heel lief kaartje, echt leuk dit afdrukje,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke stempel is dat, is een mooie kaart geworden. Ik kan dat niet plaatjes van te voren inkleuren, ik kies altijd eerst de kleuren van de kaart en als dat naar m'n zin is ga ik het afdrukje pas kleuren in bijpassende tinten. Vind ik altijd grappig om te merken dat we het toch allemaal weer anders aanpakken onze hobby. :-)

    BeantwoordenVerwijderen