Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 25 september 2013

Een kadodoosje

Vandaag een tweede blogpost en wel een kadodoosje. Het idee ervan heb ik van Pinterest en ik maakte dit het afgelopen weekend voor mijn zieke vriendin waar ik afgelopen maandag weer langs ben gegaan. Ze zag er gelukkig weer wat beter uit, was ook weer aangekleed en zat heerlijk in de tuin. Het is een lange, lange weg die ze gaat, maar het is zo mooi en bijzonder om te zien hoe ze er elke keer toch weer probeert bovenop te krabbelen. Echt iemand waar ik een voorbeeld aan kan nemen.
Ze vond het doosje helemaal leuk en het werd ook uitgebreid bewonderd door haar dochter. Heerlijk om met zoiets eenvoudigs iemand zo blij te kunnen maken.5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke doosje en het is een heel leuk cadeautje! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig doosje.Leuk cadeau.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kadodoosje! Heel mooi geven én krijgen!!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk!!! Leuk om te maken en te geven!

  BeantwoordenVerwijderen