Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 september 2013

Een huwelijksfelicitatie

Hallo allemaal, een hele goede zaterdag gewenst. Vandaag is het weer tijd voor mijn bijdrage aan het blog van Scrapmydream. Dit keer heb ik gekozen voor een huwelijkskaart. Ik weet nog niet voor wie die bestemd is, maar ik heb altijd graag wel iets op voorraad. En dit kan zowel voor een nieuw huwelijk, als voor een huwelijksjubileum.
Ik heb gebruik gemaakt van SU kleuren Elegant Eggplant en de achtergrond heb ik geëmbossed. Het hartje is een afgeleide van een idee dat ik op Pinterest tegenkwam. Erg leuk om te doen. Ook mijn man was helemaal weg van deze kaart. Nu vindt hij over het algemeen de kaartjes van mij altijd wel mooi, maar over deze was hij bijzonder enthousiast.


2 opmerkingen: