Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 16 september 2013

Echte vrienden luisteren naar wat je niet zegt.

Daar ben ik weer, met een tweede kaartje vandaag. Toevallig ook weer in de kleuren crushed curry en crumb cake. Het is een special folded kaartje dat ik op de blog (incl. voorbeeldfilmpje hoe het te maken) bij Peetjes Freubelsite. Ik vond dit zo gaaf, en ook eigenlijk heel simpel te maken dat ik er gisteravond meteen maar een gemaakt heb. Ik een aantal foto's gemaakt van hoe het eruit ziet als hij dicht is, hoe je hem open kan maken en hoe dat er dan vervolgens half open gaat uitzien en uiteindelijk als hij helemaal opengevouwen is.
Ik heb Peetje al een reactie gegeven op haar tip van gisteren maar bij deze Petra: nogmaals bedankt. Het is een voor mij hele leuk tip en ik ga zeker vaker zo'n kaartje maken.


Dan maak je de strik los


en trekt voorzichtig de voorkant open/omhoog


En als hij helemaal uitgevouwen is ziet hij er zo uit.


Het opnieuw opvouwen wijst zich vanzelf. Strikje dicht en hij is - uiteraard nadat je je boodschap erin geschreven hebt - klaar om te versturen.

3 opmerkingen:

  1. Wat een aparte kaart, weer eens wat anders.

    Groetjes, Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ga me ff heeeeeel diep schamen, na maanden van proberen en denken ben ik eindelijk weer achter me wachtwoord voor mijn hotmail en daar las ik net Bloos dat je deze kaart had gemaakt dus ik snel naar e blog om hem te bewonderen...super leuk is die geworden en leuk om te maken he? ik ben gelijk volgstere geworden want ik heb nog meer leuks gezien...knuf en beter laat dan nooit toch hihi Peet

    BeantwoordenVerwijderen