Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 26 augustus 2013

We zijn er weer helemaal hoor

Hoi allemaal,

Na een wat rommelig blog van de afgelopen vakantieweken kan ik jullie melden dat ik weer helemaal terug ben van vakantie. De afgelopen weken had ik wel diverse blogposts voorgeprogrammeerd dus jullie hebben niet helemaal zonder hoeven zitten, maar ik ben er weer en zal er weer de ouderwetse regelmaat in proberen te krijgen. Te beginnen met vandaag. Vandaag gaat nl. bij Scrapmydream de nieuwe uitdaging van start.

We hebben weer een schets voor jullie en we zouden het leuk vinden om alvast een kerstkaartje van jullie te zien. Tenslotte is het over een paar dagen al september en wil je met de kerst voldoende kaartjes klaar hebben is het wel handig als we hier alvast een begin mee maken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten