Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 5 augustus 2013

Kadoosjes

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik twee - bijna identieke - kadoosje voor jullie. Ik maakte ze met een BigDie van SU en heb ze bekleed met wat restjes papier. De kleuren zijn afgestemd op het kadootje wat erin zit, nl een paar babysokjes. Deze zijn voor mijn beide zwangere schoondochters. De sokjes zijn wit met een bruin randje en bruine voorvoetjes en er staat een oranje beertje op. Zo schattig, die kon ik niet laten liggen. En ook nog eens te gebruiken voor zowel jongetjes als meisjes omdat we niet weten wat het geslacht is van beide a.s. kleinkinderen.
Gisteren vierden we alvast de verjaardag van mijn man en dus waren alle kinderen en kleinkinderen hier op bezoek. Een leuke gelegenheid om het de beide dames te geven. Gelukkig vonden ze het allebei erg leuk.
Ik heb voor jullie een foto van de voorkant en ook een van hoe de andere zijden van het doosje eruit zien. De stempels zijn ook weer van SU en zijn mijn nieuwste aanwinst van twee weken geleden.4 opmerkingen:

 1. heel heel heel erg leuk,
  en gefeliciteerd met je man,
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn erg leuk geworden. Nog gedeliciteerd met je man

  liefs san

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een scheetjes van doosjes weer ik vind ze erg mooi!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke babydoosjes.

  groetjes van Greet

  BeantwoordenVerwijderen