Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 2 augustus 2013

Just for you - een CAS kaartje

Vandaag een simpel CAS kaartje. Ik heb eerst een vlinder geponst uit een post-it en die op mijn 10x 10 cm kaartje geplakt. Vervolgens met de blenderpen en wat SU inkt heel voorzichtig wat pasteltinten aangebracht. Laten drogen en daarna met een deel van stempel bestempeld waarvoor ik mijn kaartje zo goed mogelijk had afgeplakt met post-it om te voorkomen dat er naast mijn kleurtjes inkt op het kaartje kwam. Vervolgens een stukje bakerstwine geknoopt en klaar!


3 opmerkingen:

  1. Mooie stijlvolle kaart Ankie.

    Fijn weekend en groetjes,

    Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ankie,Was even niet op het blog geweest maar was nu weer eens rond aan het kijken wat een super mooie kaarten heb ik gemist maar heb ze nu allemaal weer bewonderd.Jij hebt echt niet stil gezeten.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen