Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 13 augustus 2013

Hello sweet friend

Een eenlaagskaartje gemaakt op SU papier whisper white, hexagons in de kleuren tempting turkoois, green galore en rich razzleberry. De teks is in basic grey.
3 opmerkingen:

 1. Leuke kaart Ankie! Gave stempelset hè?
  groetjes en een fijne dag!
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart,leuk zo met de blokjes.Heb weer even rond gekeken je hebt prachtige kaarten weer gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. Ik heb niet de stempels maar wel de stansen met hexagons van Nestabilities. Leuke ideeen heb ik er nu weer mee opgedaan.
  Bedankt voor je inspiratie.

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen