Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 1 juli 2013

Uitdaging: zand

Hallo allemaal,

De uitdaging bij Less is More van deze week is zand. Dat mag zijn een kaartje met zand, of een afbeelding van strand of alleen een zandkleur gebruiken. Dus zand in de breedste zin van het woord.
Ik heb gekozen om mijn Footprints stempel weer eens te gebruiken. Ik heb eerste een stukje cardstock gesneden van 10 x 10 cm. Vervolgens met distressinkt zand, water, lucht en zon gesponst. Toen met behulp van de Stamp-a-majic het stempel zodanig gestempeld dat water en zand ook daadwerkelijk op de juiste kleur terecht kwamen. Het water heb ik een beetje van glitters voorzien om de golven te accentueren. Het is een echt CAS kaartje geworden maar dat is ook juist de kracht van de uitdagingen bij Less is More.


6 opmerkingen:

 1. Dat is een bijzonder mooie kaart geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good morning sweetie, this is really gorgeous, hugs Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Just love this sentiment Ankie!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart met een prachtige tekst!
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. angie... fabulous sentiment and so perfect for this challenge.. why didn;t i think of it!
  Thanks for joining us this week x
  Jen
  "Less Is More"

  BeantwoordenVerwijderen