Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 19 juli 2013

Turquoise

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik maakte voor de uitdaging bij DP2 challenge. De opdracht deze keer is de kleur turquoise te gebruiken en uiteraard een stempeltje van Mo Manning.
Dit afdrukje had ik al een tijdje klaarliggen om in te kleuren. Ik heb dit plaatje wel vaker gebruikt maar altijd met rood-wit-blauw. Dus de uitdaging om turkoois (wel mijn favoriete kleur overigens) te gebruiken. En vorige week was bij Less is More de uitdaging om een andere vorm kaart te maken dan gewoon vierkant of rechthoekig. Daar heb ik met een ander kaartje al aan meegedaan, maar dat van die vorm vond ik wel erg leuk om te onthouden. Ik het nu dus een 'die' van SU gebruikt in verschillende opeenvolgende maten. Het plaatje heb ik overigens (lang geleden alweer dat ik met copic kleurde) weer eens met copics ingekleurd. En toch blijft het inkleuren erg leuk en ontspannend.


1 opmerking: