Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 4 juli 2013

Restjesdag

Hallo allemaal,

Het is weer donderdag dus restjesdag. Heerlijk om de restjes die je nog op je bureau hebt liggen en zonde vindt om weg te gooien te verwerken tot een leuk geheel. Bij DWYT hebben we daar elke donderdag een uitdaging mee. Doe je ook mee? Kijk dan HIER.


En dit is de bijbehorende schets gemaakt door Annemiek
Annemieke

3 opmerkingen:

 1. Prachtige en schattige kaart, Ankie. Ik ben helemaal gek op de stempels van Wild Rose Studio en heb ze bijna allemaal maar heb er nog nooit één gebruikt. Stom hé. Vind ze een beetje moeilijk om in te kleuren, maar daar heb jij duidelijk geen probleem mee.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh this is adorable and gorgeous too.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen