Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 1 juli 2013

Nieuwe uitdaging bij Scrapmydream

Hallo iedereen,

Normaal gesproken begint de nieuwe uitdaging bij Scrapmydream op de laatste maandag van de maand. Echter deze keer is het door omstandigheden op de eerste maandag van de maand geworden. Ook deze keer mocht ik een schets verzorgen. Alle DT leden hebben hun best gedaan om leuke voorbeelden te maken. Wil je zien wat zij ervan gemaakt hebben kijk dan HIER.

Zoals je kunt zien heb ik er een vrolijke kinderkaart van gemaakt. Ik heb het rupsje genomen dat ik eerder ook eens een stuk groter maakte door grotere cirkels te gebruiken, maar ik vond dit maatje ook wel erg lief.


2 opmerkingen:

  1. Grappige kaart en een leuke sketch,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje zeg! Daar word je vrolijk van.

    BeantwoordenVerwijderen