Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 22 juli 2013

It's a boy

Vandaag een kaartje waarvoor ik een schets gebruikt heb die ik zo gaaf vind. Ik heb hem ooit zelf getekend, en al vaker gebruikt. Juist omdat hij zo simpel is kun je er alle kanten mee op. Aangezien er op het ogenblik heel veel zwangeren om mij heen zijn ben ik alvast een beetje aan het voorwerken met alle felicitatiekaartjes. Dit keer een kaartje voor een jongen.


Het lintje kwam ik laatst op de markt tegen en vond ik zo leuk dat ik het 'moest' hebben. En uitgaande van dit lint (hoe gek kan ik zijn :-) ) ben ik gaan bedenken wat ik wilde gaan maken. En de combinatie blauw en grijs vind ik erg mooi en ook de spullen van SU dus dit is het geworden. Het papier is deels van MME, deels van de Action. De parels zijn ook van de Action en de inkt, de olifantstempel en de framelits die ik gebruikte zijn allebei van SU. De tekst it's a boy weet ik niet meer, daar stond geen naam op. Ik denk bijna dat die van Marianne Design is want daar heb ik veel tekststempels van.

5 opmerkingen:

 1. Schattige kaart Ankie,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief en mooi kaartje met je eigen schets!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie kaart! Heel chique en leuk gedaan met het lint. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Ankie, such an adorable card, a lovely design and fabulous colours/papers.
  Your image is delightful and lovely details!!

  hugs
  Heather xx

  BeantwoordenVerwijderen