Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 31 juli 2013

Het mooiste wat je kunt worden ...

is jezelf. Dit is de digistempel van Cards en Scrap, waar de uitdaging deze week is om een door hen gemaakte digistempel op je kaart te verwerken. Ik ben er gistermiddag eerst eens voor gaan zitten om te kijken welke tekst mij op dat moment het meeste aansprak en waar ik beeld bij had om iets mee te maken. Dat is dus deze tekst geworden.
En zojuist, terwijl mijn kleinzoon van 19 maanden zijn middagdutje lag te doen heb ik dit kaartje zitten maken. Het egeltje is ingekleurd met copics, de overige papiertjes en cardstock etc., zijn allemaal restantjes die ik tegenkwam. Het achtergrondpapier bevat allemaal hele kleine roosjes die ik in het bloementoefje terug heb laten komen. De pareltjes zijn van de Action.


5 opmerkingen:

 1. Oh, wat een schatje van een kaart! Heel erg lief is dat geworden en zo'n mooi "bloementoefje"
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Ankie!! Vooral die roosjes zo bij elkaar schitterend en dat egeltje!!! Echt heel smaakvol uit gekozen hoor!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart heb je gemaakt!!!
  Leuke tekst stempel/digi heb je gebruikt.

  Bedankt voor je deelname aan de uitdaging deze week van Card & Scrap.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje.
  Bedankt voor je deelname aan de uitdaging deze week van Card & Scrap.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart! Super tekst heb je gekozen.
  Bedankt voor het meedoen met Cards & Scrap.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen