Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 5 juli 2013

CAS beterschapskaartjes

Hallo allemaal,

Vandaag wat later dan gebruikelijk maar ik heb het gewoon druk zeg maar. Niet erg, alleen wel lastig als je dan ook nog kaartjes wilt maken en plaatsen. Maar ik heb even tijd gevonden om achter de blog te kruipen en wat zaken te plaatsen en in te plannen.
Vandaag heb ik voor jullie twee beterschapskaartjes. Heel CAS, dus ook snel klaar. Zowel de tekststempel als beide citrusstempels zijn van Different Colors. Ik heb ze al een poosje maar doe er eigenlijk te weinig mee. Daarom vandaag maar meteen twee kaartjes.1 opmerking:

  1. heel erg leuk, dat was het wachten waard op een kaart van je.

    BeantwoordenVerwijderen