Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 6 juni 2013

DWYT 195 - een bloemetje voor jou

Vandaag hebben we de schets van ons "jongste" DT lid Helma Dekkers als basis voor onze restjes kaarten. Ik vond het een hele gave schets en je kunt er zoveel leuke dingen mee doen. Ik heb deze keer behalve de tekst niet gestempeld, maar een foto gebruikt die ik nog had liggen. Diverse papiertjes gematcht en daar is dit kaartje uitgerold.


Verder is vandaag onze dochter jarig. Jacqueline ook langs deze weg van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we zien je vanavond. Nee zij heeft niet dit kaartje voor haar verjaardag gekregen want dit is echt niet haar smaak. Maar uiteraard heeft ze een op haarzelf afgestemd kaartje van mijn hand gekregen.

4 opmerkingen:

 1. Hele mooie kaart weer Ankie,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good morning sweetie this is really gorgeous...

  Have a great day huggles Pops x x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaart, en gefelicteerd met je dochter
  Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen