Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 17 mei 2013

SU-per challenge: Basic Black, Whisper White and ....

Hoi allemaal,

Een beetje later vandaag maar dat komt door de drukte hier thuis momenteel. Daardoor had ik geen tijd om gisteren bij daglicht een foto te maken van mijn kaartje dus dat moest ik daarnet doen toen ik uit mijn werk was.
Ik heb voor de uitdaging van het SU-per challengeblog  inderdaad de kleuren zwart, wit gebruikt en als accentkleurtje heb ik gekozen voor Tempting Turkoois. Tenslotte is het turkooise-blauw wel een van mijn favoriete kleuren zoals je aan de achtergrond van mijn foto's altijd kunt zien :-)

Een vrij eenvoudig kaartje maar wel een hele gave uitwerking van de kleurencombinatie. Het blauw spat eruit om zo te zeggen.
7 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie chique kaart! Prachtig!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Ankie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend mooie kaart, Ankie!
  Ik vind jouw blauw ook wel prachtig gekozen bij de zwart/witcombinatie!

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een geweldige kaart heb je gemaakt. Het blauwe randje maakt het helemaal af. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie kaart heb je er van gemaakt! bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kaart Ankie! Bedankt voor je deelname aan de SU-perchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen