Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 14 mei 2013

Omdat ik even aan je dacht

Een hele goede dinsdag allemaal.

Een kaartje omdat ik even aan je dacht. Deze tekst heb ik jaren geleden zelf op een kaartje toegestuurd gekregen en vond dat heel leuk en heb dit op de computer bewaard, om er zo af en toe zelf eens een kaartje mee te maken. Zo ook nu.
Ik heb wat papier van SU gebruikt (dubbelzijdig) en daarvan beide zijden gebruikt. Nog een papieren bloem samengesteld en erbij en dan krijg je dus dit:


6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje zeg! Heel mooi de combinatie van het papier en die bloem! Meer dan geslaagd! Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart Ankie en wat een mooie tekst is dat.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart.Leuke tekst.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart en schitterende tekst Ankie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen