Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 30 mei 2013

Hoera Zwanger

Er zijn in mijn directe omgeving al zeker drie dames zwanger. Heel pril allemaal nog dus de kaartjes hou ik nog even hier, maar toen ik mijn bijdrage voor het DWYT blog moest maken, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt en alvast 1 kaartje gemaakt, de andere moet ik nog maken. Ik heb voor deze versie een heel bont palet aan kleuren gebruikt, want dat kwam nu eenmaal zo uit. En ik vind het zelf een heel geslaagd geheel geworden zo. Mochten jullie ook een kaartje willen maken naar aanleiding van de DWYT-schets, klik dan hier.


6 opmerkingen:

 1. Mooie vrolijke kaart,hoort helemaal bij deze gebeurtenis.groetjes Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is inderdaad een heel geslaagd geheel, Ankie.Het zijn vrolijke kleurtjes maar dat moet ook met zo'n blijde gebeurtenis.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje Ankie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig kaartje Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen