Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 11 mei 2013

Eén kaartje, twee uitdagingen

Hallo allemaal,

Hier ben ik met een tweede (en derde) kaartje voor vandaag. Ik zag bij Less is More een hele grappige uitdaging. Je moest een "one-layer" kaartje maken, maar dan wilden ze geen wit zien zoals gebruikelijk, maar een gekleurd kaartje. Ik heb een stukje cardstock van SU (bashful blue) genomen. Van een stukje maskerpapier heb ik een ster uitgestanst en dit op het kaartje gelegd. Toen het kaartje gemarmerd met disstressinkt broken china. Vervolgens het maskerpapier verwijderd en met tempting turquoise van SU een olifantje gestempeld uit de serie Patterned Occasions van SU. Toen het stempeltje sweet baby uit de stempelset Itty Bitty Banners en een stiksellijntje langs de rand getekend met een fineliner. Op het hartje van de bloem in de olifant zijn slurf heb ik een ienieminie plakpareltje geplakt.
Bij het Scr@p-Cards Challenge blog was de opdracht om een kaartje te maken met een dier erop. Dus ik wil dit kaartje daar maar meteen ook mee laten doen.
Dus echt iets heel anders dan ik altijd doe, maar ik vond het zó leuk om te doen; ben ook erg blij met het eindproduct.
Groetjes en fijn weekend allemaal, en voor de moeders onder ons: een hele fijne moederdag morgen.
6 opmerkingen:

 1. Een mooie kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart vindt ik heel erg mooi door z'n éénvoud.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is really sweet Ankie!
  Sorry I'm a bit slow getting around to commenting this week but I've been on grandchildren duty since last Thursday!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat is deze mooi geworden!
  Groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen