Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 11 mei 2013

Druk vandaag op pauze en geniet

Dit kaartje is tevens mijn bijdrage op het Scrapmydreamblog van vandaag. Ik zag dit vorige week op een filmpje bij Dawn Griffith en vond het een heel gaaf en snel idee om kaartjes te maken als je er meerdere nodig hebt. Nu heb ik er maar één nodig, maar toch... leuk om te maken.
Met wat distress inkt op aquarelpapier een paar flinke vegen kleur gemaakt en laten drogen. Wat stempels van Hero arts in het zwart erop en een passende tekststempel. Dan het witte papier gemat op zwart (dat geeft een mooie chique uitstraling) en vervolgens op een stuk bijpassend cardstock.


4 opmerkingen:

 1. Das ook een leuk idee zeg! Mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Ankie, mooi die kleuren.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhh wat is deze schitterend.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen