Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 mei 2013

Bloomin' marvelous

Net als gisteren ook vandaag een CAS kaartje. In dezelfde stijl, andere kleuren en een stukje bakerstwine. Lekker fris en fleurig kaartje. Dit kaartje is tevens mijn bijdrage voor het Scrapmydreamblog voor vandaag.


1 opmerking:

  1. Hoi Ankie, deze 2 laatste CAS kaartjes zien er super stijlvol en elegant uit. De accentkleur springt er helemaal uit en geeft het een lieve uitstraling.
    Geniet nog van het weekend

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen