Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 15 april 2013

Samen op een bankje

Hoi allemaal,

Zag net dat ik vergeten was een blogpost te plannen voor vandaag dus even snel voordat ik naar mijn werk ga.

Een kaartje voor een .... jarig huwelijk. Deze keer Tom en Tilly (ik geloof wel dat ze zo heten) van Mo Manning. Uiteraard ingekleurd met copics. Ik had al de variant waarbij ze op de rug te zien zijn, maar sinds kort heb ik ook deze vanaf de voorkant gezien. Ik blijf het een lief plaatje vinden.


7 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart en inderdaad een lief stempeltje.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart met een hele leuke stempel,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart Ankie.
  Bedankt meis voor je mooie kaartje.
  Ben er heel blij mee.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend kaartje Ankie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi, mooie kaart, leuk geworden, het grappige is dat ik deze stempel ook aan het inkleuren ben geweest, voor een 55-jarig huwelijk.
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen