Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 25 april 2013

Ik geef je een roosje mijn Roosje

Hoi allemaal,

De leuke DWYT schets van deze week heb ik verwerkt tot een rozenkaartje. In zachte kleurtjes met een heel klein extra kleuraccentje. Niet zo moeilijk om te maken maar de uitwerking overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik ben er weer content mee.


5 opmerkingen:

 1. Ik begrijp best dat je hier content mee bent. Het is een prachtkaart.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een pracht kaart! Daar kan je trots op zijn

  liefs San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor het roosje,Prachtige kaart is het heel mooi.Je vorige kaarten zijn ook stuk voor stuk prachtig.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weer een hele mooie kaart, schitterende stempel, hij staat ook op mijn verlangenlijstje

  BeantwoordenVerwijderen