Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 16 april 2013

Een kleine op komst

Goeiemorgen allemaal,

In mijn directe omgeving is weer een zwangerschap gesignaleerd dus daar daar moet ik natuurlijk een kaartje voor maken. Nee, het is geen familie maar iemand die ik goed ken vanuit de kerk. Ik ben nl. niet alleen verslaafd aan het kaartjes maken, maar ook aan het kaarten sturen. Zodra zich in mijn ogen gelegenheid voordoet om iemand een kaartje te sturen doe ik dat. Zo leuk om mensen te verrassen met kaartjes. En ik heb de plezier van het maken, de ontvanger het plezier van het krijgen. Hoe simpel kan het zijn om mensen blij te maken?
Ik heb mijn zwangere Tilda weer tevoorschijn gehaald en ingekleurd met copics. Vervolgens een aantal designpapiertjes verzameld en wat stansjes gemaakt et voilà! Ik hoop dat de ontvangers het leuk vinden.


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart, en zwangere Tilda is net zó leuk,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super schattige kaart ,daar zullen ze heel blij mee zijn.
  Afgelopen zaterdag lag er een schitterende kaart in de bus, had nog niet eerder tijd om berichtje te doen.heel erg bedankt voor de geweldige mooie kaart.
  liefs Liaxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh what a gorgeous, sweet card.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend kaartje weer Ankie, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een schitterende kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie kaart! Heel lief! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig kaartje Ankie!!!! Echt super gaaf!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen