Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 30 april 2013

Een CAS kaartje

Vandaag weer eens een CAS kaartje. Een beetje aangepast aan de kroning want als je goed kijkt zie bovenaan het stempel een kroontje.
Ik heb slechts wat zwarte inkt gebruikt voor de tekst en marina mist (SU) voor het kader en langs de randen van de kaart gesponst. Een lintje uit eigen voorraad en meer heb ik echt niet gedaan.


5 opmerkingen:

 1. Mooi en strak, stijlvol is het zeker,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan Ankie!! en dat in je favoriete kleur!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door zijn eenvoud mooi geworden Ankie en inderdaad een toepasselijke stempel.
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen