Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 18 april 2013

De schets en bijdrage voor het DWYT blog

Hoi allemaal,

Vandaag mocht ik  weer de schets voor het DWYT blog maken en natuurlijk ook een kaartje erbij maken.
Nu moest ik voor 17 april mijn kaartje ingeleverd hebben en aangezien ik op 17 april jarig ben, vond ik eigenlijk wel dat het een gezellig verjaardagskaartje moest worden.


Zoals je ziet: ook veel gezellig papier en vrolijke kleurtjes gebruikt. Het was ook een feestje om dit kaartje te maken. Ik hoop dat jullie via het DWYT blog ook een poging wagen om een kaartje te maken aan de hand van deze schets.

3 opmerkingen: