Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 25 maart 2013

Thoughts of you

Vandaag gaat bij Scrapmydream onze maandelijkse uitdaging weer van start. Ook deze keer heb ik weer een schets voor jullie gemaakt en we zouden het leuk vinden als jullie hiervoor gezellige voorjaarskleurtjes gebruiken. De enige voorwaarde is dat de schets wel als zodanig herkenbaar blijft. Natuurlijk mag je hem wel spiegelen of een draaien als je dat beter uitkomt. Neem gerust een kijkje op ons blog en doe gezellig mee. Er is altijd een leuk prijsje aan verbonden.


4 opmerkingen:

 1. schitterend kaartje ankie mooie vrolijke kleuren
  liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt voor onze uitdaging Ankie! De uitdaging staat inmiddels op ons gezamenlijke blog!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen