Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 31 december 2012

Nieuwe uitdaging bij Scrapmydream

Vandaag de laatste maandag van de maand en dus weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij Scrapmydream. Omdat het niet alleen de laatste maandag van de maand is, maar ook van het jaar hebben we het volgende bedacht:

Alles mag, als het maar als thema NIEUW heeft. Dus dat kan zijn: nieuw jaar, nieuwe relatie, nieuwe baan, nieuw leven,... en misschien heb je zelf ook nog wel ideeën, als het dus maar gaat om NIEUW. Laat wel duidelijk blijken uit je kaartje en je omschrijving daarbij.

Ik heb gekozen voor nieuw leven en heb een geboortekaartje gemaakt.


2 opmerkingen: