Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 12 december 2012

Mannen-felicitatie-kaart

Vandaag een mannenkaartje. Bij veel dames - en dus ook bij mij - altijd wel een lastige om te maken. We zijn zo snel geneigd er allerlei franje en bloemetjes aan toe te voegen terwijl mannenkaarten uiteraard wel leuk moeten zijn, maar ook niet te vrouwelijk. Ik hoop dat ik er een beetje in geslaagd ben met dit kaartje.
Ik heb een vierkante kaart genomen en deze heb ik op vier en op vierenenhalve cm van de zijkanten gerild. Vervolgens heb ik met post-it blaadjes een masker gemaakt en toen de schelpen in twee verschillende kleuren blauw en een bruine inkt van SU gestempeld. De hoekjes heb ik met de Corner Chomper iets afgerond en het felicitatielabeltje heb ik uit de hand gemaakt. Daarbij het donkerblauw van de grote schelpen terug laten komen in een heel smal randje om het witte deel heen. Ik hoop dat ik jullie weer op een idee heb gebracht voor een mannenkaart.2 opmerkingen:

  1. Eenvoud siert, ik vind hem prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar ben je zeker in geslaagd Ankie, hij is prachtig geworden je mannenkaart.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen