Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 1 december 2012

Hoera Marco is vandaag 40 geworden

Dit kaartje maakte ik speciaal voor mijn zwager die vandaag jarig is en 40 is geworden.

Wijsheid komt met de jaren dus vandaar dat mijn keuze op de uil gevallen is. Ik hoop dat hij het kaartje ook leuk vindt.


6 opmerkingen:

 1. Zal hij best leuk vinden, ik vind hem een toppertje,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Ankie,

  Hele mooie kaart heb je gemaakt voor je zwager.

  Fijn weekend,
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooi kaart met een leuke afbeelding erop en een mooie toepasselijke tekst! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zeg, had ik hier ook nog geen commentaar op gegeven? Shame on me! Hij is hartstikke leuk Ankie en ik denk dat Marco dat ook vond!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen