Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 1 december 2012

en mijn derde kaartje voor vandaag

Tjonge, wat kan een mens het druk hebben met plaatsen van kaartjes bij de diverse uitdagingen. Gelukkig zijn het kaartjes die ik al eerder maakte maar nog niet geplaatst zijn :-) Dat scheelt in elk geval een hoop werk voor dit moment. Uiteraard heb ik dit werk al eerder wel aan gehad.
Deze keer is de uitdaging van Less is More. En de bedoeling is om een kaartje te maken met rood en groen. En dat is ie. De stempel is van SU en ik heb de tegengestelde kleurtjes gemaakt met de markers van SU en het bij de inktkleuren horende papier is ook van SU. (Phoe hé, dat is een hoop reclame)


8 opmerkingen:

 1. Hola Ankie, fantastic christmas tree, i like your corners, well done.
  Hugs from Palma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje weer Ankie, ziet er super uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty card Ankie!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige kerstkaart Ankie! Een mooie kerstboom en leuk gedaan met de hoekjes! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fab tree angie ...

  Thanks for joining us this week

  Jen xx
  "Less Is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurencombinatie Ankie!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen