Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 20 december 2012

DWYT dag

Het schets van de DWYT van vandaag heb ik gebruikt om een geboortekaartje mee te maken. Geen kerstkaartje meer want dat heb ik nu wel even gehad :-). Alle kaartjes zijn gepost en ik wilde nu wel weer eens even kaartjes maken van dingetjes die ik op dit moment gewoon leuk vind om te maken voor mijn voorraad.


De foto is helaas wat minder scherp dan ik zou willen maar het is de afgelopen week zo vaak donker weer geweest dat ik wel moest fotograferen met minder licht. En met flitser kreeg ik een groot wit vlak teruggekaatst.

5 opmerkingen: