Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 8 december 2012

Bloem als stralend middelpunt

Het idee voor dit kaartje kwam ik laatst op een blog tegen. Nu had ik genoteerd dat dit op het blog van Simplicity was maar daar kan ik dit kaartje niet zo een, twee, drie meer vinden. Dus nu een link naar de startpagina van haar blog. Daar moet je als je tijd hebt echt eens kijken, zij maakt zulke mooie CAS kaartjes!
Het kaartje dat ik op het blog gezien had was in het wit/grijs, maar ik heb hier een kleurrijke variant op gemaakt.3 opmerkingen:

 1. Zo mooi en de bloem is de blikvanger van de kaart.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ankie, inderdaad, die bloem die doet het! Hartstikke leuk!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhh wowwww Ankie,wat is dit een schitterende kaart.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen