Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 19 november 2012

Zomaar een kaartje

Hallo allemaal,

Vandaag een "zomaar" kaartje. Dit kan ik dus gebruiken voor diverse gelegenheden. Ik heb de afgelopen dagen heel even, heel voorzichtig even mijn nieuwe vlinderstans van Stampin'up geprobeerd. Dat moest ik helaas wel bekopen met wat extra last van mijn schouder, maar nu weet ik meteen dat ik daar dus nog even mee moet wachten. Maar die mal lag op mijn bureau en leek me aldoor maar te roepen: gebruik me nu, maak eens wat moois met deze vlinders. En tja, toen kon ik het niet laten. Ik heb met diverse soorten papier meteen de mal een aantal keren door de cb gedraaid en heb dus nu nog wat losse vlinders op het bureau liggen. Kan ik toch nog wat dingetjes maken met die vlinders :-)


Helaas is het licht op de foto wat gelig uitgevallen. Nu stond wel de zon in de kamer op het moment van fotograferen maar ik zie nu bij het plannen van deze blogspot dat het wat gelig lijkt. Maar het kaartje is dus gewoon spierwit hoor.

5 opmerkingen:

 1. Je kaartje ziet er even goed mooi uit ook al is die een beetje geel.niet zo goed wat je gedaan hebt even uitproberen maar nu weet je wel dat dat te veel is voor je schouder.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi stijlvol kaartje , daar kan je inderdaad vele kanten mee uit.

  Fijne dag,
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ja Ankie even pas op de plaats!! Je kaartje is weer helemaal schattig!@!@

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig Ankie maar de je wel voorzicht met je schouder, niets forceren hoor.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen