Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 15 november 2012

Let's Chill W / Mo image en EKEF uitdaging

Daar ben ik weer.  Eén kaartje, twee uitdagingen in één keer waar ik dit kaartje graag voor inzet. Eén bij DP2 challenge en de andere uitdaging is van Elke Kaart een feestje waar het thema Winterwonderland is.

De afbeelding is van Mo Manning, ingekleurd met Copics en voorzien van een Snow writer van DecoArt. Daaroverheen heb ik wat glitters gestrooid zodat de sneeuw er crispy en vers uitziet.
De binnenkant van het kaartje heb ik ook een klein beetje bewerkt. Ik heb aan de binnenkant van het paarse  cardstock een wit velletje geplakt, dit met een nepstiksteekje gedecoreerd en het stempel van de voorzijde heb ik heel vaag met de kleur lavender lace van Stampin'up gestempeld en niet meer ingekleurd, zodat je nog gewoon je boodschap in de kaart kunt schrijven.


En zo ziet het kaartje eruit aan de voorzijde:


Het is op deze foto's niet zo heel goed te zien, maar de voorkant van de kaart is op het cardstock in het midden gerild en gevouwen omdat het afdrukje wat groot was uitgevallen. De kaart is dus een klein beetje als een harmonica in elkaar gevouwen.

10 opmerkingen:

 1. Weer zo prachtig kaartje Ankie.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schitterende kaart en heel leuk het afdrukje binnen nog iets te zien is.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart in prachtige kleuren.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje leuk de binnenkant.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een schat van een kaartje en zo mooi gekleurd.
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw wat is die super geworden Ankie, ik vind hem schitterend ingekleurd. Top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel mooi kaartje heb je gemaakt.
  Bedankt om mee te doen met de challenge van Elke Kaart Een Feestje.
  Groetjes,
  Peggy * Mollemieke *

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje heb je gemaakt!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Elke Kaart een Feestje!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig leuk kaartje heb je gemaakt!
  Super leuk dat je mee doet met elke Kaart Een Feestje!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen