Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 29 november 2012

Een beetje van mezelf en een beetje van Dawn Griffth

Hoi allemaal,

Ik kreeg vanmiddag het verzoek om 4 kadolabeltjes te maken voor sinterklaas. Nu heb ik geen afbeeldingen of stempels, dus ik was van plan om via een kleurplatensite iets te downloaden en bewerken, totdat ik in mijn blogrol een update zag van Dawn Griffith. Zij maakte een tictac houder met een kerstman en dat bracht mij op het idee om op die manier een sinterklaasje te maken.
Ik heb daarvoor allemaal SU producten gebruikt die ik via Maaike de Ridder heb aangeschaft.

Ik gebruikte:
De grote scallop pons voor het haar en de baard en voor zijn snor. Voor de mijter gebruikte ik de hartenpons en knipte de hartjes door midden om ze vervolgens zodanig te plakken dat het de vorm van een mijter kreeg. Daarbij heb ik wel de rondingen van het hartje recht afgeknipt nadat de helften op elkaar geplakt waren.
Met de 11/4" cirkelpons heb ik met roze het gezichtje gemaakt. De wenkbrauwen maakte ik door van de scallop die ik nodig had voor de snor en driekwart zeker van over had, alleen de rondjes af te knippen. Zijn neus maakte ik met de perforator die ik ook gebruik om iets in een map te kunnen opbergen. De ogen zijn twee strasssteentjes en met wat gele reepjes papier maakte ik het gouden kruis op de mijter. Het hele sinterklaasje plakte ik op een label. Uiteraard is dit op de foto nog wat kaal maar er staat inmiddels een naam en een boodschap op maar die kan ik hier uiteraard niet laten zien.5 opmerkingen:

 1. Leuk!! Ik zag deze ook in de kerstman versie en was gelijk verkocht ;-) Je eigen versie is super Ankie!

  Groetjes Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, Ankie!
  Ik weet zeker dat de ontvanger dit gaat waarderen!!!

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weer super uit Ankie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen