Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 14 september 2012

Iek ou van Olland

Hoi allemaal,

Tussen de bedrijven door heb ik van de week een kaartje gemaakt met de gratis digi die je kon verkrijgen bij het Canaryblog. Voorwaarde was dat je volger bent en dat je een kaartje maakt met deze digi. Dus ... hier is-ie dan.:


Het papier is uit het blok van Marianne Design met het Hollandse papier.

Van de restjes die nog op mijn bureau lagen maakte ik een kadolabel in de vorm van klompjes. Dit werd aan een cadeau gehangen dat een van de dames bij ons uit de winkel kreeg voor haar 25 jarig huwelijk.


10 opmerkingen:

 1. Schitterend gemaakt Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart heb je gemaakt met deze leuke digi.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooi gemaakt. Die klompjes zijn ook super
  liefs Tessa & ANke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OoOoh this is so pretty! I love the matching shoes that you've made to go with this too! Stunning!

  Hugs,
  Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het toch leuk dat je er nu al zoveel voorbij hebt zien komen en telkens zijn ze weer verschillend. Die van jou is ook super geworden en wat leuk gevonden die klompjes om dat aan een cadeautje te hangen.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ankie,

  ik vind het weer helemaal te gek!!!

  groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel mooi kaartje en dat labeltje is ook erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen