Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 17 september 2012

Een minder vrolijk kaartje

Net als iedereen heb ook ik zo af en toe een condoleance kaartje nodig. Aangezien mijn voorraad op was, heb ik een aantal nieuwe gemaakt. Deze zal ik in de loop van de tijd allemaal de revue laten passeren maar niet allemaal achterelkaar. Anders is het net of er niets anders meer is.
Ik heb hiervoor een stempel gebruikt van SU dat ik van iemand mocht lenen. Ze liet me die stempelset zien en ik had er meteen ideetjes voor. Toen ik dat verteld mocht ik ze spontaan lenen. Dus Jannie: enorm bedankt, en dit is het resultaat. Clean and simple, maar meer is ook niet nodig in mijn beleving.
2 opmerkingen:

 1. Heel mooi en fijntjes Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ankie,
  Ja, soms heb je ze nodig en deze is wel erg mooi!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen