Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 13 september 2012

DWYT 155

De DWYT van vandaag een dit keer een extra schets van mijzelf omdat bij een van de DT leden de computer gecrasht was waardoor ze niet bij haar schetsen kon komen. Gelukkig heb ik er altijd een aantal op voorraad, dus dat kwam goed uit deze keer.


En dit is mijn uitwerking.


7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje weer Ankie.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie vrolijke kaart en ook een mooie sketch! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a sweet card and so pretty. Love your colour combo too! Zx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. En een leuke schets ook weer. Zou ik er ooit weer tijd voor krijgen? Ik vond het altijd leuk om te DWYT-eren.

  groetjes
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende sketch Ankie en je kaartje helemaal weer super.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om die stempel in het rood te doen Ankie en niet te veel te kleuren. Erg mooi resultaat!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen