Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 5 september 2012

De tweeling is geboren

Hoi allemaal,

een paar weken geleden had ik al een aantal geboortekaartjes voor een tweeling geplaatst en daarbij vermeld dat er nog een kaartje klaar lag dat later, als de tweeling geboren zou zijn, geplaatst zou worden. Het is zover. Gistermiddag is de bedoelde tweeling geboren. Twee meisjes met de mooie namen Ayla en Lotte. Ik heb een fotootje gezien gisteravond en geloof me ... het zijn twee schitterende poppetjes. Het kaartje dat nu naar de ouders onderweg is, is dit:


En, ook de opa en oma van deze meisjes kennen wij heel goed en daarvoor maakte ik een bijna identiek kaartje alleen heb ik daar mee geel in verwerkt:


Uiteraard feliciteren wij de ouders en grootouders ook langs deze weg.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaartjes zijn dit Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super schattige kaart!! Mijn complimenten!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kreeg zojuist van mijn zoon (en schoondochter) een reactie op deze blogpost via de sms. Dus ik zal de letterlijke tekst hierbij zetten:
  Mooie kaartjes. Leuke tekst ook!
  Daar ben ik wel blij mee hoor want zo vaak reageren mijn kinderen niet op een blogpost. Ze kijken wel, maar hebben geen google-account. Vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig lief kaartje heb je voor ze gemaakt, zo mooi Ankie. Top.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen