Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 10 september 2012

Beterschap

Deze week zal ik wel een aantal kaartjes vooruit plannen zoals altijd, maar ik zet er even geen uitgebreide verhalen bij wegens tijdgebrek. Mijn man is nl afgelopen vrijdag in het ziekenhuis opgenomen met een, zoals het zich nu laat aanzien, herseninfarct dus ik heb alle tijd hard nodig om de zaken hier draaiende te houden. Er wordt volop onderzoek gedaan over het hoe en wat en hoe verder.
In elk geval heb ik dit kaartje voor hem gemaakt gisteren tussen de bezoektijden door. Er lagen al wat vellen klaar die ik bewerkt had met distressink en waar ik alleen nog maar op hoefde te stempelen.


Lieve schat, ik weet dat je deze blog regelmatig op zoekt dus als je dit leest: ik hou van je en hoop dat je weer snel naar huis mag.

9 opmerkingen:

 1. Prachtig mooie beterschapskaart,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje, veel beterschap voor je man.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ankie. Wat een zorg heb je er nu bij.
  Heel veel sterkte en beterschap voor je man.
  Je kaartje staat vast op zijn kastje naast zijn bed.
  Het is een erg mooi kaartje geworden, met liefde gemaakt.
  Denk ook aan jezelf.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje!

  Beterschap en sterkte voor je man Ankie!

  Groetjes van Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ankie,
  Dat is geen goed nieuws, Ankie! Hoop dat je man snel weer beter mag worden en dat er geen schade is. Ik kan begrijpen dat je het nu extra druk hebt, de kaartjes kunnen wel wachten, heel veel sterkte en beterschap!! Liefs, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schrikken Ankie! Ik wens jou en je man veel sterkte toe en een spoedig herstel voor je man.
  Je kaart voor hem is prachtig gemaakt! Heel chique! Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Ankie,

  Hou je sterk de komende tijd, veel beterschap toegewenst!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ankie, gelukkig weten we inmiddels dat het allemaal erg mee viel! Mooie kaart overigens!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen