Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 29 september 2012

2de kaartje van vandaag: de DCL uitdaging

Ik zag vanochtend op de blog van Dutch Card Lovers zo'n leuke kleurenuitdaging voorbij komen dat ik die MOEST maken van mezelf vandaag. Vandaar een tweede blogpost. De uitdaging is een kaartje te maken in de kleuren grijs, lime en aqua. En dat vind ik zo'n leuke kleurencombinatie; zelfs mijn halve huis is zo ingericht, dus ik ben er daarnet even voor gaan zitten. Daarbij heb ik een schets gebruikt van Lori Boyd die ik tegenkwam op dezelfde site als waar ik mijn inspiratie voor het kaartje van vanochtend tegenkwam.

En hier is ie dan, tatatadaaaa


De stempeltjes zijn van Different Color en ik heb ze ingekleurd met copics. De tekststempel is van Nicole Verkooijen. Het papier komt uit mijn grote bak met restantjes.
Ik hoop wel dat jullie ook nog even doorscrollen naar mijn kaartje hieronder want dat is totaal iets anders maar ook zo ontzettend gaaf.

10 opmerkingen:

 1. Zo, jij bent snel! Leuke kaart Ankie, die stempels van different colours zijn echt super en passen prima bij het thema beterschap. Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi sweetie this is absolutely gorgeous, huggles Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schitterend Ankie, ik vind hem super en wat zal jouw huis er dan heerlijk fleurig uit zien, leuk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ankie, ik snap helemaal dat je dit kaartje even moest maken! Mooie kleurencombinatie hoor, echt gaaf!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice card you have Ankie ..


  xxx

  Djyoti

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kaart hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart zeg! Wat een toepasselijke stempel bij de kleurencombinatie.
  Bedankt voor je deelname aan DCL.

  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje! Prachtige stempels zijn dat toch he. Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen