Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 27 augustus 2012

Uitdaging bij scrapmydream

Bij scrapmydream gaat vandaag een nieuwe uitdaging van start. We noemen deze uitdaging: Dream, Create and Inspire. Het is de bedoeling dat op de laatste maandag van de maand een uitdaging wordt geplaatst en vandaag beginnen we met een schets door mij gemaakt. Ik hoop dat jullie daar allemaal eens een kijkje nemen, meedoen met de uitdaging, en misschien wel volger willen worden.

Dit is onze uitdaging. Mijn eigen bijdrage heb ik er meteen onder gezet.


Ik heb hiervoor allerhande restantjes van MME papier gebruikt en twee brads een een knoopje. Je mag je kaart op allerlei manieren maken, met stempel, zonder stempel, inkleuren of niet inkleuren, gespiegeld of gedraaid, het maakt niet uit, zolang de schets maar duidelijk te herkennen blijft.

1 opmerking: