Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 15 augustus 2012

Happy birthday

Oh dames, ik ben zo lekker bezig. Terwijl mijn man zijn vakantie er helaas al weer op zit, heb ik deze week nog vrij en hoef pas de 20ste augustus weer te beginnen. Dus 's ochtends als het nog niet zo warm is en ik toch niet meer in mijn bedje kan blijven liggen duik ik mijn hobbykamer in en ga heerlijk aan de knutsel. Even een beetje de schade van de afgelopen veertien dagen inhalen :-) en een voorraad opbouwen voor het geval ik even geen tijd heb om iets te maken.
Dit keer een stempeltje van een uil van het merk Kars gebruikt. De layout had ik zelf eens gemaakt om ooit nog eens te gebruiken en toen ik die gisteren weer tegen kwam wist ik meteen dat ik hier het uiltje voor wilde gebruiken. De bliksemschicht is het achterkantje van het blauwe papier dat dubbelzijdig is te gebruiken.  Het papier dat ik gebruikt heb is uit de Christmas Collection van MME. Het is al een wat oudere lijn maar bij Scrapmydream zijn nog enkele pakketten verkrijgbaar.


3 opmerkingen:

  1. Geniet nog maar even van je laatste dagen vakantie, je hebt in ieder geval schitterend weer en je kaartje is weer helemaal geweldig geworden Ankie. Heel mooi.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen