Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 23 augustus 2012

DWYT nr 152

Een simpele schets deze keer, maar je kunt er erg leuk dingen mee doen. Wil je ook een poging wagen kijk dan op de blog van DWYT en plaats daar je eigengemaakte kaart aan de hand van deze schets.


Zoals je ziet heb ik van de ovaal een hartvorm gemaakt. Dat mag dus ook. Als de schets als zodanig maar herkenbaar blijft mag je hier je eigen draai aan geven. Veel succes allemaal.

3 opmerkingen:

 1. Oh love your gorgeous card, beautiful colours.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kleurtjes heb je gebruikt, ik vind hem top geworden.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen