Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 21 augustus 2012

Babykaartjes

Is dat even wat .... zit ik door mijn voorraad kaarten te zoeken naar wat er nodig aangevuld moet worden, blijkt dat ik helemaal niet één geboortekaartje meer had liggen. Dus dat was snel bekeken, een paar babykaartjes maken voor de voorraad. Er zijn nl. op dit moment nogal wat zwangeren in de kennissenkring dus dan is een beetje voorraad wel even handig. Ik heb twee kaartjes met hetzelfde stempel gemaakt. Eén jongenskaartje en één meisjeskaartje. Ongeveer dezelfde layout gebruikt, want waarom zou ik het mezelf moeilijk maken als het makkelijk ook kan?
Voor het meisje heb ik roze-rood-tinten gebruikt en vlinders en bloemen, en voor het jongetje rood, blauw, geel en groen en sterren.
Het afdrukje heb ik een tijdje terug gekregen van mijn collega-vriendin-stempelgenoot Nicolette. Ik weet dat zij regelmatig mijn blog bezoekt en dan vaak via de mail reageert dus ik lees/hoor vanzelf wat zij van deze creaties vindt.En van allebei maar 1 kaartje op voorraad is niet heel veel dus zodra ik in de gelegenheid ben zal ik er nog wat bij maken.

4 opmerkingen:

 1. Geboorte kaarten ben ik altijd helemaal weg van!!

  Ik vind ze super schattig!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze schattig geworden Ankie, super.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allebei schitterend Ankie!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen