Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 15 mei 2012

Zeilboot

En om nog even in de bootsferen te blijven heb ik nog een kaartje gemaakt met een zeilboot. In eerste instantie wilde ik de boot niet inkleuren maar dat werd toch wat kaal zeg maar. Dus ik heb heel subtiel een paar details aangebracht.


Ik heb daarvoor de volgende copics gebruikt:
C1 voor de zeilen
E57, 55 voor de boot
BG70, 11 voor het water
R39 voor de vlaggen

Het water heb ik laten sprankelen met wat glitters. Een stukje gewoon keukentouw om de kaart gewikkeld en voorzien van een vuurtorentje  en een zeester. (beiden verkrijgbaar bij CreaPetra)

4 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaartje mooi en je hebt de boot toch mooi ingekleurd,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook dit kaartje vind ik weer helemaal fantastisch, geweldig mooi deze boot
  liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig je kaart, de boot is ook mooi ingekleurd.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart Ankie.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen